VV Ter Leede 1 wint het jaarlijkse vrouwenvoetbal toernooi in Gramsbergen

Het 27e SPEQ Innovations Internationaal Vrouwenvoetbaltoernooi 2024 is gewonnen door VV ter Leede 1 uit Sassenheim. Het jaarlijkse toernooi vond dit jaar plaats van 14 tot 16 juni op het sportpark van SV Gramsbergen. Met 43 teams afkomstig uit Nederland en Duitsland kijken we terug op een mooi toernooi. In het toernooi waren de teams verdeeld in 3 poules.

De finale van de A-poule, Victoria Boys en VV Ter Leede 1, is met 0-1 gewonnen door VV Ter Leede 1.

De finale van de B-poule, DETO 1 en RKSV Roda’23, is met 1-2 gewonnen door RKSV Roda’23.

De finale van de C-poule, VV WWNA 1 en VV SVI 1, is met 0-2 gewonnen door VV SVI 1.

De finales werden gefloten door Roelof Luinge. Roelof Luinge is een Nederlandse voetbalscheidsrechter die actief was in de eredivisie en eerste divisie.

Van de A-poule werd Jamilla Barry van SC Buitenveldert 1 uitgeroepen tot beste speelster. Beste keepster ging naar Imre Brouwer van Victoria Boys. Van de B-poule is Myrthe Spoelman van RKSV Roda’23 de beste speelster en Pien Tissingh de beste keepster van ST FC Meppel 1. Van de C-poule is Annemiek Blaak van Hardenberg’85 de beste speelster en Nouca de Hoogt de beste keepster van VV WWNA 1.

De 43 teams checkten in op vrijdagmiddag waarnaar de wedstrijden werden afgetrapt. Na een aantal wedstrijden gespeeld te hebben was er op vrijdagavond de officiële opening in de grote feesttent met als thema Neon & Blacklight Party. Binnen in de tent zorgde DJ Erik-Jan Beenen voor de perfecte sfeer en gingen de voetjes van de vloer. Na afloop konden ze genieten van onder andere heerlijke Kebab van Izmir Grill uit Emmen.

Zaterdagochtend waren alle teams weer vroeg uit de veren om de resterende wedstrijden te spelen. Na een dag vol spannende voetbalwedstrijden waarin de teams streden om de felbegeerde titel werden de prijzen uitgereikt door de voorzitter van het toernooi Hidde Hamberg. Daarna stond de foodtruck HY’s Fijn met onder andere overheerlijke saté die absoluut niet gemist mocht worden. Zanger Antoon Wolters uit Zwolle bracht een gevarieerd repertoire ten gehore en zorgde ervoor dat niemand stil kon blijven staan. De avond werd afgesloten in de feesttent door DJ Gaas-B die zorgde voor een magische atmosfeer. De muziek en de gezamenlijke vreugde versterkten het gevoel van gemeenschap en verbondenheid. De zondag werd afgesloten door een gezamenlijke brakke bingo die verzorgd werd door Marcel Kroes Entertainment. Hij bezorgde de teams een hilarische en onvergetelijke afsluiting.

Auteur: Sonja Peters

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *