Tafeltennisvereniging Ane ’79 viert 45-jarig jubileum

Tafeltennisvereniging Ane ’79, opgericht in 1979, viert dit jaar haar 45-jarig jubileum. Wat begon als een bescheiden initiatief in de huiskamer van een van de oprichters, is uitgegroeid tot een bloeiende vereniging die nu wekelijks samenkomt in de Aner School in Ane.

In de beginjaren moesten de meubels nog aan de kant geschoven worden om plaats te maken voor de tafeltennistafel. Na verloop van tijd verhuisde TTV Ane ’79 naar andere locaties en vond uiteindelijk een vaste thuisbasis in de Aner School. Hier wordt elke donderdagavond vanaf 19.30 fanatiek gespeeld door leden van alle leeftijden en niveaus.

Tafeltennisvereniging Ane ’79 is niet alleen lokaal actief. Twee keer per jaar nemen meerdere spelers deel aan de bedrijvencompetitie in Klazienaveen, waar zij in de hoogste poules strijden tegen andere bedrijven. Deze competitie geeft de spelers van TTV Ane ’79 een mooie gelegenheid om hun vaardigheden te testen en de club op een breder platform te vertegenwoordigen.

Een van de spelers blikt terug op de rijke historie van de vereniging: “Het is geweldig om te zien hoe onze club zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Van de eerste wedstrijden in een huiskamer tot deelname aan de competitie in Klazienaveen; maar onze club staat vooral voor saamhorigheid en sportiviteit.”