Jessika van Leeuwen gekozen in het Europees parlement

Jessika van Leeuwen is actief voor de BBB en is tot op heden voorzitter van de BBB fractie in het waterschap Drents Overijsselse Delta. Haar motivatie om lid te worden van BBB ontstond toen ze merkte dat ze niet langer met trots over de Nederlandse politiek kon spreken tijdens een congres in het buitenland. BBB bood volgens haar een goed doordacht geluid voor Nederland, wat haar ertoe bracht politiek actief te worden en zich bij BBB aan te melden.

Ze heeft samen met de andere BBB kandidaten fanatiek campagne gevoerd in Nederland en dat beperkte zich zeker niet tot haar eigen provincie. Een van de campagnedagen bracht haar in Ter Apel en in Deventer, de woonplaats van Caroline van der Plas.

Jessika heeft de mensen die op haar gestemd hebben inmiddels uitgebreid bedankt via berichten op haar sociale media kanalen.

Zodra ze is geinstalleerd en haar plek heeft gevonden in het Europees Parlement, gaan we als omroep samen met haar bespreken hoe we de Europese politiek dichter bij de mensen in onze provincie kunnen brengen. Er wordt gedacht aan een periodiek radio programma of een podcast. Hier komen we zeker op terug.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *